Päiväkoti Maitohampaassa panostetaan lapsen fyysisen ympäristön turvallisuuteen, terveellisyyteen ja kodinomaisuuteen. Toimimme päivittäin pienryhmissä, jotka muodostamme lasten iän mukaan. Päiväohjelmaamme kuuluu erilaisten teemojen mukaan vaihtuvia toimintoja, ruokailua, ulkoilua, lepoa ja leikkiä.

Päiväkodissamme painotetaan leikkiperinnettä. Leikin ja leikkimisen tukeminen tulee esiin päiväkodin jokapäiväisessä toiminnassa ja sekä fyysinen, että psyykkinen ympäristö pyritään tekemään leikkimistä kannustavaksi. Erilaisia leikkejä harjoitellaan myös yhdessä ja lapsia kannustetaan mielikuvituksen käyttöön. Erilaisia leikki-ideoita kunnioitetaan ja lapsille mahdollistetaan leikkirauha.

Liikumme paljon niin sisällä kuin ulkonakin. Lähiympäristössämme on puistoja, vesistöä ja metsääkin. Ulkoilun ja vapaan leikin siivellä tapahtuvan luonnollisen liikkumisen lisäksi toteutamme erilasia liikunnallisia toimintoja, kuten retkiä, jumppatuokiota ja liikuntaleikkejä.


YhteystiedotVoitte kysellä vapaita hoitopaikkoja suoraan olemalla yhteydessä päiväkotiimme puhelimitse numerosta 044 292 11 32

Päiväkoti Maitohammas
Nuaskatu 7
87400 Kajaani
p. 044 2921132
paivakotimaitohammas@gmail.com

Päiväkoti Maitohammas, Nuaskatu 7, 87400 Kajaani, Puh. 044 2921132